Jeta në Kampusi

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Jeta studentore

Njerëzit shpesh komentojnë në atmosferë miqësore këtu në UPZ. Është një vend për të takuar njerëz të rinj nga e gjitha komunitetet si dhe nga vendet për rreth dhe për të ndërtuar miqësi për tërë jetën. Është gjithashtu një vend për të bërë gjërat që doni të bëni.

 

Ka gjithmonë ngjarje në kampus, qoftë brenda universitetit qoftë jashtë në qytet të Prizrenit.

 

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Universiteti i Vjenes

http://www.wu.ac.at/en/