Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajme

 • 21/05/2018 - FTESË

  Ftoheni te merrni pjesë në manifestimin e Fakultetit të Filologjisë, më 22.05.2018, në orën 11.00, në amfitearin e Fakultetit Ekonomik, ku Akademike Prof. dr. Floresha Dado do të mbajë...

 • 21/05/2018 - Ftesë – Profesori nga Montclair State University në SHBA mbanë ligjëratë në UPZ

  Më 24.05.2018 prej orës 11:00 në Amfiteatrin e Fakultetit të Ekonomisë në UPZ do të mbajë ligjëratë publike Prof. Ass. Dr. Edmond Berisha, profesorë në Montclair State University në...

 • 21/05/2018 - Ftesë

  Takim informues për arsimin cilësor në Kosovë

 • 18/05/2018 - Njoftimi mbi zgjedhjen e personelit akademik

  Senati i Universitetit “Ukshin Hoti” në mbledhjen e mbajtur më 17.05.2018, duke miratuar raportet e Komisioneve Recensuese dhe të Komisionit të Studimeve, vendosi për pranimin e këtyre...

 • 14/05/2018 - Lajmërim

  Lajmërohen të gjithë studentët në UPZ, që nesër nga ora 10:30 deri 11:30, se Alena Konecna dhe Martin Jarosh përfaqësuesë të Zyrës Ndërkombëtare me Jashtë nga Universiteti i Masarykut...

 • 08/05/2018 - Ftesë - Konferencë Shkencore Ndërkombëtare “XV. European Conference on Social and Behavioral Sciences”.

  Të enjten më 10.05.2018 në orën 10:30 është hapja solemne e punimeve të Konferencës Shkencore Ndërkombëtare “XV. European Conference on Social and Behavioral Sciences”. Këtë...

 • 07/05/2018 - K O N K U R S

  Për lirimin nga pagesa e semestrit për studentët e Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren për vitin akademik 2017/2018

 • 03/05/2018 - Konkurs për punë praktike në Raiffeisen Bank

  Konkurs për punë praktike në Raiffeisen Bank, i cili organizohet edhe këtë vit gjatë periudhës 2 korrik - 31 gusht 2018.

 • 02/05/2018 - HACKING URBAN SPACE

  Ftoheni të merrni pjesë në përmbylljen e ciklit të tretë të programit HACKING URBAN SPACE që do të mbahet të Shtunën më 5 maj në DokuKino me shfaqjen e filmit THE HUMAN SCALE nga autori...