Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Simpozium ndërkombëtar “Eastern Alpine and Dinaric Vegetation Ecology”

07 Korrik 2017

Ftesë

I/e nderuar, ju ftojmë të merrni pjesë në Simpoziumin ndërkombëtar “Eastern Alpine and Dinaric Vegetation Ecology” që organizohet nga Universiteti “Haxhi Zeka” – Pejë dhe Universiteti “Ukshin Hoti” Prizren, që do të mbahet në Universitetin “Ukshin Hoti” me datë 14. Korrik, prej orës 09:00.

Në këtë Simpozium marrin pjesë profesor nga shtete të ndryshme të Evropës (Austri, Itali, Gjermani, Slloveni, Spanjë, Kroaci, Bullgari, Turqi, Maqedoni, Shqipëri, etj.) dhe i takon lëmisë së Ekologjisë dhe mbrojtjes së mjedisit.

Ardhja juaj na nderon.

Prof. Dr. Ramë Vataj
Rektor i Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren

Prof. Dr. Fadil Millaku
Rektor i Universitetit “Haxhi Zeka” Pejë

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së