Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Rezultatet e Provimit pranues të afatit të parë për Vitin Akademik 2017/2018

21 Korrik 2017

Rezultatet sipas Fakulteteve:

 

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike:

Fakulteti i Shkencave të Jetës dhe Mjedisit:

Fakulteti i Edukimit:

Fakulteti Juridik:

Fakulteti Ekonomik:

Fakulteti i Filologjisë:

 

Afati për ankesa është më: 24.07.2017, ndërsa shqyrtimi i tyre do të bëhet më 25.07.2017 duke filluar nga ora 9:30 nëpër Fakultetet përkatëse.

Regjistrimi dhe fotografimi i studentëve të pranuar do të bëhet nga data 24.07.2017 deri më 28.07.2017 prej orës 10:00-15:00 (shih tabelën e mëposhtme).

Kandidatët të cilët nuk arrinjë të regjistrohen (fotografohen) sipas datave të shënuara do ta humbin mundësinë e regjistrimit, andaj ju lutemi që t’i përmbaheni afateve të caktuara.


Fakulteti

Departamenti

Data e fotografimit

Ora

1

Juridik

Juridik

24 - 28.07.2017

10:00 - 15:00

2

Ekonomik

Administrim Biznesi

24 - 26.07.2017

10:00 - 15:00

Menaxhment Ndërkombëtar

27 - 28.07.2017

10:00 - 15:00

3

FSHK

T I T (Shq. Tur.Bos.)

24 - 26.07.2017

10:00 - 15:00

S D

27 - 28.07.2017

10:00 - 15:00

4

Edukim

Fillor (Shq. Tur. Bos.)

24 - 26.07.2017

10:00 - 15:00

Parashkollor (Shq. Tur. Bos.)

27 - 28.07.2017

10:00 - 15:00

5

Filologjisë

Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

24.07.2017

10:00 - 15:00

Gjuhë dhe Letërsi Gjermane

25-26.07.2017

10:00 - 15:00

Gjuhë dhe Letërsi Angleze

27-28.07.2017

10:00 - 15:00

6

FSHJM

 

Shkencat e Pyjeve dhe Mjedisit

24 - 28.07.2017

10:00 - 15:00

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së