Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Rezultatet e Provimit pranues të afatit të dytë për Vitin Akademik 2017/2018

22 Shtator 2017

Rezultatet sipas Fakulteteve:

 

Fakulteti i Shkencave Kompjuterike:

Fakulteti i Shkencave të Jetës dhe Mjedisit:

Fakulteti i Edukimit:

Fakulteti Juridik:

Fakulteti Ekonomik:

Fakulteti i Filologjisë:


Afati për ankesa është më: 22-23.09.2017, ndërsa shqyrtimi i tyre do të bëhet më 25.09.2017.

Regjistrimi dhe fotografimi i studentëve të pranuar do të bëhet nga data 25.09.2017 deri më 29.09.2017 prej orës 10:00-15:00 (shih tabelën).

Kandidatët të cilët nuk arrinjë të regjistrohen (fotografohen) sipas datave të shënuara do ta humbin mundësinë e regjistrimit, andaj luteni që t’i përmbaheni afateve të caktuara.


Fakulteti

Departamenti

Data e fotografimit

Ora

1

Juridik

Juridik

25-29.09.2017

10:00 - 15:00

2

Ekonomik

Administrim Biznesi

25-26.09.2017

10:00 - 15:00

Menaxhment Ndërkombëtar

27-29.09.2017

10:00 - 15:00

3

FSHK

T I T

25-27.09.2017

10:00 - 15:00

S D

28-29.09.2017

10:00 - 15:00

4

Edukim

Parashkollor

25-26.09.2017

10:00 - 15:00

Fillor

27-29.09.2017

10:00 - 15:00

5

Filologjisë

Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

25-26.09.2017

10:00 - 15:00

Gjuhë dhe Letërsi Gjermane

27-29.09.2017

10:00 - 15:00

6

FSHJM

Shkencat e Pyjeve dhe Mjedisit

29-30.09.2017

10:00 - 15:00

Kandidatët e pranuar me rastin e regjistrimit duhet të paraqesin:

1. Fletëregjistrimin e plotësuar i cili merret me rastin  e regjistrimit;

2. Dy fotografi (formati 4.5 x 6 cm) të cilat duhet të bëhen nga fotograf profesionist;

3. Studentët shtetas të Republikës së Kosovës që fillojnë studimet në Universitetin “Ukshin Hoti”, vitin e parë të studimeve e kanë falas;

4. Pagesa për një semestër për studentët e rregullt që nuk janë shtetas të Republikës së Kosovës, është në shumën prej 25€,  për studime me korrespodencë 125€.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së