Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM

25 Shtator 2017

Menaxhmenti i Universitetit “Ukshin Hoti”:

NJOFTON

Të gjithë kandidatët të cilët në konkursin plotësues kaluan pragun (minimumin e pikëve) në provimin pranues por që për shkak të plotësimit të vendeve të parapara  në konkurs nuk u pranuan si “studentë të rregullt” mund të deklarohen nëse dëshirojnë ti vazhdojnë studimet si “studentë me korrespodencë”.

Njoftimi vlen vetëm për njësitë akademike të cilat në programet e tyre organizojnë studime me korrespodencë përkatësisht për Fakultetin e Ekonomisë dhe të Juridikut.

Studentët mundë të kalojnë nga statusi i tyre student i rregullt në student me korrespodencë vetëm në drejtimet që kanë aplikuar, pra mund ta ndërrojnë statusin e studimeve por jo edhe programin e studimeve ose fakultetin.

Deklarimi mund të bëhet në zyrën përkatëse për shërbim të studentëve nëpër njësi akademike deri më 26.09.2017 ora 16:00.

Sekretari i Përgjithshëm

Burim Berisha

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së