Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë

06 Nëntor 2017

Ftesë

Më 8 Nëntor 2017, në orën 11:00 ambasadori i Francën Didier Chabert mbanë ligjëratë në UPZ

- 11 :00 : Konferenca e Ambasadorit Z. Didier Chabert, tema : « Kontributa e Francës në hapjen ndërkombëtare të Kosovës » e cila do te zgjase me se shumti 1 orë (sw bashku me pyetjet e mundshme të studentëve apo profesorëve).

Vendi: Amfiteatri i Fakultetit Ekonomik.

- 12 :00 : Konferenca « Studimet ne Francë » e cila do te zgjase me se shumti 30/40 min.


Ftoheni të merrni pjesë!

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së