Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

DITE INFORMUESE

13 Nëntor 2017

DITE INFORMUESE

14 Nëntor 2017 Universiteti I Prizrenit – ora 11:00

EJA DHE INFORMOHU

MUNDËSITË E MIGRIMIT TË RREGULLT NË VENDET E BE-SË

& RREZIQET NGA MIGRIMI ILEGAL

Panelistë:

- Përfaqësues nga institucionet përgjegjëse për menaxhimin me çështje të Migracionit
- Ambasadorë/ Shefa të misioneve diplomatike
- Ekspertë për çështje të migracionit nga Austria, Belgjike dhe Holanda.
- Përfaqësues të projektit GIZ DIMAK

 

Ju do të keni rastin të bëni pyetje dhe merrni përgjigjet e sakta nga ekspertë të migracionit.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së