Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim

16 Nëntor 2017

Njoftohen të gjithë aplikuesit të cilët janë pranuar në Programi: Master - Qeverisja Lokale dhe Shoqëria Demokratike duhet të ndjekin këto procedura:

1. Studentet duhet qe te bëjnë pagesën e semestrit (fletëpagesa shkarkohet nga linku:     http://185.67.178.39/fletepagesatonline.aspx )

2.       Ta plotësojnë formularin për regjistrim dhe ti bashkëngjisin një fotografi te tyre (formulari)

3. Fletëpagesën dhe formularin ta dorëzoni  personalisht ne Universitetin e Gjilanit, te premten me date 17/11/2017 prej orës 9:00 - 15:00 ose te hënën me date 20.11.2017 prej orës 09:00 - 12:00.

 

4. Te paraqiten për fotografim për ID-kartele personalisht ne Universitetin e Gjilanit, te premten me date 17/11/2017 prej orës 9:00 - 15:00 ose te hënën me date 20.11.2017 prej orës  09:00 - 12:00. Me vete duhet te keni letërnjoftimin.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së