Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ligjeratë e hapur për profesorë dhe studentë

20 Nëntor 2017

“INTEGRITETI AKADEMIK:
PLAGJIARIZIMI - RREZIQET DHE MËNYRAT E DETEKTIMIT TË
TIJ”
Ligjeratë e hapur për profesorë dhe studentë
Prof. Dr. Thomas Lancaster, Staffordshire University
http://thomaslancaster.co.uk
Universiteti i Prizrenit “Ukshin Hoti” - Prizren
Të enjten me 23 nëntor 2017 – prej 11:00h – 13:00h
“STRENGTHEN INTEGRITY AND COMBAT CORRUPTION IN HIGHER EDUCATION”
“PËRFORCIMI I INTEGRITETIT DHE LUFTIMI I KORRUPSIONIT NË ARSIMIN E

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së