Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim

29 Nëntor 2017

NJOFTIM

për listë të ngushtë

Duke u bazuar në raportin sipas referencës 03-306 të Komisionit Profesional për Vlerësimin e Kritereve dhe Zhvillimin e Procedurave të Rekrutimit i formuar nga Sekretarit i Përgjithshëm të UPZ-së me vendimin numër 03/304 datë 24.11.2017, në takimin e mbajtur me datë 29.11.2017 pasi shqyrtoi dokumentacionin e kandidatëve të paraqitur për pozitën “zyrtar i lartë i personelit” në Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”, të shpallur nga ana e institucionit të Konkursit me Ref. Nr. 01-263/A datë 06.11.2017, konstatoi se nga 10 (dhjetë) kandidatë të cilët kanë aplikuar për këtë pozitë, 8 (tetë) prej tyre i plotësojnë kriteret formalo – Juridike dhe ftohen në fazën e parë respektivisht test me shkrim më datën 01.12.2017, në orën 13.00, në Rektoratin e UPZ.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kriteret formalo – Juridike për të hyrë në test me shkrim gjegjësisht për përfshirje në listë të ngushtë janë:

1. Atila Arzuallaxhiu;
2. Arben Shala;
3. Besnik  Gashi;
4. Blerim Rakaj;
5. Fëllanza Kaçamaku;
6. Granit Hajdari;
7. Kaltrina Paska dhe
8. Skender Kokollari.

Sekretari i Përgjithshëm i UPZ-së

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së