Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim për Studentët

05 Dhjetor 2017

MC Donald’s (Ardian Gashi, menaxher i tri pikave në Gütersloh) i fton të gjithë studentët të cilët i plotësojnë kriteret e më poshtme  që të aplikojnë për punësim në MC Donald’s për sezonin veror 2018

Studentët të cilët plotësojnë këtë kushte të cilat janë obligative mund të aplikojn:

1. të njohin Gjuhën Gjermane

2. të jenë studentë të Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren.

Intervista mbahet në Kampusin e Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren  me datë 09.01.2018 duke Filluar nga ora 10:00 në Salla e Mbledhjeve  në Fakultetin Edukimit kati parë nr. 101

Formulari për Aplikim:

https://www3.arbeitsagentur.de/web/wcm/idc/groups/public/documents/

webdatei/mdaw/mtaw/~edisp/l6019022dstbai397811.pdf

 

Aplikacionin e plotësuara dhe të nënshkruar nga personat përgjegjës i dorëzoni me datë 05.01.2018 në zyrën nr. 130 kati i dytë Fakulteti Edukimit

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së