Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM

10 Janar 2018

U NDANË TRE BURSA PËR TRAJNIME PËRGATITORE PËR CERTIFIKIM NË “QuickBooks Certified User®“ PËR STUDENTAT E FAKULTETIT EKONOMIK

Me datë 09.01.2018 me fillim prej ores 11:00, në Amfiteatrin e Fakultetit Ekonomik të Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren kompania Melita&Partners Përfaqsuese e QuickBooks®, Intuit Affiliate Partner dhe Certiport Authorized Testing Center, ka prezantuar programin për trajnim në softverin për menxhim financiar  QuickBooks dhe njiherit ka përzgjedhur tre studenta të cilët kanë përfituar 3 bursa  për trajnime përgaditore për Certifikim në QuickBooks Certified User® në kohëzgjetje prej një mauj.

Studentat që kanë përfituar nga ky program janë:

  • 1. Isuf Qabrati
  • 2. Ardian Tafili, dhe
  • 3. Fitore Fetahi

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së