Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë - Ambasadori Britanik Ruairi O’Connell do të takojë studentët e UPZ-së

12 Janar 2018

Ambasadori Britanik në Kosovë, Ruairi O’Connell do të vijë për një vizitë në Prizren ditën e hënë, me 15 janar 2018 dhe do të vizitojë edhe Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren. Në kuadër të aktiviteteve është planifikuar organizimi i një bashkëbisedimi me studentët e UPZ në amfiteatrin e fakultetit ekonomik në OREN 11:00. Ambasadori do të jetë i hapur për pyetjet e ndryshme nga studentët.

Jeni të mirëseardhur!

Rektorati

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së