Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM: Program Shkёmbimi-Summer Work Travel

05 Shkurt 2018

NJOFTIM:

Program Shkёmbimi-Summer Work Travel

 

Ju njoftojmё se me datёn 23-Shkurt-2018 nё ora 14:30  nё Amfiteatrin e Fakultetit të Filologjisë sё Universitetit "Ukshin Hoti" në Prizren, Shefi i Sektorit Konsullor i Ambasadёs  Amerikane nё Prishtinё z. Brian Corteville, do tё mbajё njё sesion informativ pёr tё gjithё studentёt e intersuar tё marrin pjesё nё programin e shkёmbimit-Summer Work Travel. Kjo do të jetё njё mundёsi unike pёr tё gjithё tё interesuarit qё dёshirojnё tё kenё informata tё detajuara se si aplikohet? Çka nevojitet? Kushtet qё duhet plotёsuar? Tё drejtat dhe obligimet tuaja? Etj.

Ambasada Amerikane nё Prishtinë i inkurajon tё gjithё studentёt kosovarë qё tё konsiderojnё pjesёmarrjen nё programin e shkёmbimit-Summer Work Travel 2018. Vitin e kaluar pёrafersishtё 500 studentё nga Kosova kanё marrё pjesё nё qytete tё ndryshme të Amerikёs, ku kanё marrё pёrvoja tё dorёs sё parё tё popullit dhe kulturёs amerikane, dhe kanё pёrfituar pёrvojё tё vlefshme tё gjuhёs angleze dhe pёrvoja tё ndryshme nё punё.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së