Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë

22 Mars 2018

Ftesë

Policia e Kosovës, Drejtoria Regjionale në Prizren - Shoqata e Gruas e PK-së(SHGPK), të hënën më 26.03.2018 në orën 11:00 në Amfiteatrin e Fakultetit të Ekonomisë do të organizojë një kampanjë informuese për pjesëmarrjen e grave dhe vajzave në Policinë e Kosovës.
Ftohen të gjithë studentët e UPZ-së që të marrin pjesë në këtë aktivitet, në veçanti femrat dhe pjesëtarët e komuniteteve jo shumicë. Në këta takim mund t marrin pjesë edhe jo-studentë të interesuar për përfshirje në policinë e Kosovë. Kjo kampanjë i paraprinë një konkursi për rekrutim në PK që pritet në të ardhmen të hapet.

Shoqata e Gruas e PK-së(SHGPK)

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së