Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Dita e Kushtetutës së Kosovës - Ligjëratë me studentë “Garantimet Kushtetuese për të drejtat e barabarta pronësore”

06 Prill 2018

Shënimi i 09 Prillit – Dita e Kushtetutës së Kosovës Ligjëratë me student Universitarë “Garantimet Kushtetuese për të drejtat e barabarta pronësore”

Data: 10 Prill 2018 Vendi: Amfiteatri i vogël, Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren

AGJENDA

  • 10.00 - 10.05 Fjalë hyrëse ➢ Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Zëvendës Rektor, Universiteti “Ukshin Hoti” Prizren
  • 10.05 – 10.15 Të Drejtat Kushtetuese: Neni 3 dhe 24 (Barazia para ligjit) dhe Neni 46 (Mbrotja e Pronës) ➢ Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Zëvendës Rektor, Universiteti “Ukshin Hoti” Prizren
  • 10.15 – 10.35 Të drejat e barabarta të grave në pronë ➢ znj. Merita Limani, USAID PRP
  • 10:35 - 11:00 Diskutime/Sesion pyetjesh
  • 11:00 – 11:05 Përmbyllje dhe pije në byfe të Universitetit
<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së