Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

The Fulbright Foreign Student Program in the United States (Master’s Degree) Competition for the 2019-2020 Academic Year Is Now Open

17 Prill 2018

The Fulbright Foreign Student Program in the United States (Master’s Degree) Competition for the 2019-2020 Academic Year Is Now Open

Young professionals and university graduates are welcome to apply for Master Studies program in the United States.

Public Affairs Office staff of the U.S. Embassy Pristina will conduct an info session on the 2019/2020 Fulbright Students Program on Thursday, April 20, 2018 at 10:00 o’clock

The Fulbright Student Fellowship Program applications are due May 31, 2018

Venue: American Corner Prizren

For more information about the program and applicant requirements go to https://goo.gl/PsKVEZ

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së