Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Konkurs për punë praktike në Raiffeisen Bank

03 Maj 2018

KONKURS

Konkurs për punë praktike në Raiffeisen Bank, i cili organizohet edhe këtë vit gjatë periudhës 2 korrik - 31 gusht 2018.

Sikur vitet e kaluara, edhe këtë vit Raiffeisen Bank fton Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti” të vazhdojmë bashkëpunimin, në mënyrë që të kemi sa më shumë mundësi të përzgjedhjes së studentëve më të mirë për praktikë që është në interes të përbashkët si për ju dhe studentët, ashtu edhe për ne.

Konkursi do të hapet më 30 prill 2018 dhe do të jetë i hapur deri më 21 maj 2018. Aplikimi mund të bëhet duke përdorur sistemin online përmes web-faqes:
https://recruit.raiffeisen-kosovo.com/Internship/Notifications.aspx

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së