Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë - Konferencë Shkencore Ndërkombëtare “XV. European Conference on Social and Behavioral Sciences”.

08 Maj 2018

 

Ftesë

Në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të enjten më 10.05.2018 në orën 10:30 është hapja solemne e punimeve të Konferencës Shkencore Ndërkombëtare “XV. European Conference on Social and Behavioral Sciences”. Këtë konferencë e organizojnë 12 universitete ndërkombëtare në mesin e tyre edhe UPZ dhe UGJFA ndërsa marrin pjesë 200 studiues.

Në Ceremoninë e hapjes do të mbajnë fjalime: Prof Dr. HASAN ARSLAN, Prof. Dr. RAME VATAJ, Prof. Dr. SHABAN BUZA dhe Prof. Asoc. ENGIN DEMIREL.

Vendi: Amfiteatri i madh i UPZ-së.

Sesionet fillojnë në orën 13:30.

Ftoheni të merrni pjesë!

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së