Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Lajmërim

14 Maj 2018

Lajmërim

Lajmërohen të gjithë studentët në UPZ, që nesër nga ora 10:30 deri 11:30, se Alena Konecna dhe  Martin Jarosh përfaqësuesë të Zyrës Ndërkombëtare me Jashtë nga Universiteti i Masarykut nga Çekia, dhe në bashkëpunim me Zyrën për Marrëdhënie me Jashtë të UPZ-së, mbajnë ligjeratë informuese për studentë, lidhur me ofrimin e studimeve dhe bursave jashtë vendit për studimet Bachelor dhe Master. Luten të gjithë ata studentë që kanë njohuri në gjuhën angleze ta përcjellin këtë takim informues.

Vendi i mbajtjes së ligjeratës: Amfiteatri i Fakultetit Ekonomik.

Me resepkt,
Përparim Avdullahu

 

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së