Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë – Profesori nga Montclair State University në SHBA mbanë ligjëratë në UPZ

21 Maj 2018

Më 24.05.2018 prej orës 11:00 në Amfiteatrin e Fakultetit të Ekonomisë në UPZ do të mbajë ligjëratë publike Prof. Ass. Dr. Edmond Berisha, profesorë në Montclair State University në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Tema: Pabarazitë në shpërndarjen e të ardhurave, tregjet financiare dhe huamarrje.  Dr. Berisha, ka kryer studimet e doktoraturës në Departamentin e  Ekonomisë në West Virginia University në SHBA. Interesi i tij kërkimor përfshin makroekonominë, politikën monetare dhe shpërndarjen e të ardhurave. Dr. Berisha ka botuar disa punime bazuar në hulumtimet e tij në lidhje me marrëdhëniet ndërmjet variablave kryesore makroekonomike dhe shpërndarjes së të ardhurave në SHBA. Para se të bashkohej me Montclair State, ai punoi si Asistent Profesor i Ekonomisë në Fairmont State University, Virginia Perëndimore, ku dha mësim në disa kurse të ekonomisë dhe financave.

Ftohen studentët e Fakultetit të Ekonomisë por edhe të gjithë të tjerët e interesuar që të ndjekin ligjëratën nga fusha e ekonomisë të profesorit në fjalë.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së