Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Tryezë Shkencore - “Lidhja Shqiptare e Prizrenit dhe çështja shqiptare në arenën diplomatike ndërkombëtare”.

01 Qershor 2018

FTESË

Z. Znj.

Në kuadër të “Vitit të Gjergj Kastriotit - Skënderbeut” të shpallur nga Universiteti “Aleksandër Moisiu”, Durrës, Fakulteti i Shkencave Politike-Juridike në bashkëpunim me, Universitetin e Prizrenit “Ukshin Hoti”; Institutin e Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, Maqedoni dhe Institutin e Studimeve për Europën Juglindore, organizon Tryezën Shkencore me rastin e 140 vjetorit të Lidhjes Shqiptare të Prizrenit me temë: “Lidhja Shqiptare e Prizrenit dhe çështja shqiptare në arenën diplomatike ndërkombëtare”.

Me kënaqësinë më të madhe ju ftojmë të merrni pjesë në këtë tryezë shkencore.

Durrës, 05.06.2018

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së