Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim - Afati i Qershorit

06 Qershor 2018

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit ‘’Ukshin Hoti’’ Prizren, paraqitja e provimeve për Afatin Qershorit bëhet nga data 07.06.2018 deri më 11.06.2018.

Mbajtja e provimeve bëhet sipas njoftimeve që janë shpallur nga njësit akademike.

Vendosja e notave në programin SMU (SEMS) bëhet më së largu deri me 10.07.2018

Qasja ne SMU behet si vijon:

1. Shënoni numrin personal tek fusha Përdoruesi

2. Shënoni përsëri numrin personal tek fusha Fjalëkalimi

Për më shumë detaje keni edhe manualin e përdorimit: Manuali

Pas qasjes për here te pare studentet kane mundësi te ndryshojnë fjalëkalimin e tyre tek Profili i përdoruesit.

Për çdo problem eventual studentet duhet te shënojnë problemin ne ketë email zyrtare: smu@uni-prizren.com dhe përgjigje do te marrin brenda 24 orëve nga Zyra e Teknologjisë se Informacionit.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së