Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Rezultatet përfundimtare për regjistrim në studime Bachelor në Universitetin "UKSHIN HOTI" Prizren për vitin Akademik 2018/2019 sipas njësive Akademike.

27 Korrik 2018

Rezultatet përfundimtare për regjistrim në studime Bachelor në Universitetin "UKSHIN HOTI" Prizren për vitin Akademik 2018/2019 sipas njësive Akademike.

 

Fakulteti i Filologjisë:

Departamenti: Gjuhë dhe Letërsi Shqipe

Departamenti: Gjuhë dhe Letërsi Angleze

Departamenti: Gjuhë dhe Letërsi Gjermane

 

Fakulteti i Edukimit:

Departamenti: Programi Fillor (Shqip)

Departamenti: Programi Parafillor (Shqip)

 

Departamenti: Programi Fillor (Tur.)

Departamenti: Programi Parafillor (Tur.)

 

Departamenti: Programi Fillor (Bos.)

Departamenti: Programi Parafillor (Bos.)

 

Fakulteti i Shkencave të Jetës dhe Mjedisit:

Departamenti: Agrobiznes

Departamenti: Shkencat e Pyjeve dhe Mjedisit

 

Fakulteti Ekonomik:

Departamenti: Administrim Biznesi

Departamenti: Menaxhment Ndërkombëtar

 

Fakulteti Juridik:

Departamenti: Juridik


Fakulteti i Shkencave Kompjuterike:

Departamenti: Dizajn Softueri

Departamenti: TIT

 

Departamenti: TIT (Tur.)

Departamenti: TIT (Bos.)

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së