Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

6th International Congress on Measurement and Evaluation in Education and Psychology

04 Shtator 2018 Dear colleagues,

We will be honored and glad to see you at the 6th International Congress on Measurement and Evaluation in Education and Psychology in Prizren, Kosovo, September 5-8, 2018 at University "Ukshin Hoti"- Faculty of Economy.

The main theme of the Congress will be "large scale tests".

6th International Congress on Measurement and Evaluation in Education and Psychology aims to share expertise, experience and scientific work with colleagues around the world. The Congress will include invited speakers, panel discussions, verbal reports and poster presentations. The language to be used in the congress is English and Turkish.

You can submit your original work that has not previously been available and / or unpublished, for the convention using the annotation menu. Abstracts will be published as "Abstracts E-Book" before the congress. Notifications elected to be presented at the Congress will be published in the Journal of Measurement and Evaluation in Education and Psychology after the referee's approval. For more detailed information, you can follow the web page of the congress.

We look forward to seeing you at the congress in Prizren.

http://c-meep2018.hku.edu.tr/index

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së