Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM - AFATI SHTATORIT II

11 Tetor 2018

Lejohet afati shtesë i Shtatorit II, për paraqitjen e provimeve nga ana e studentëve të Universitetit të Prizrenit, të nivelit baçelor dhe master.

Në këtë afat studentët kanë të drejtë të i paraqesin më së shumti nga dy (2)  provime.

Paraqitja e provimeve bëhet nga data 11.10.2018 deri më 14.10.2018.

Mbajtja e provimeve bëhet nga data 15.10.2018 deri më 25.10.2018.

Vendosja e notave në SMU bëhet 25.10.2018 deri me 28.10.2018

Vendimi

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së