Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

FTESË

01 Dhjetor 2018

Të dashur studentë, profesorë dhe ju mirëdashës të shkencës!

Dekanati i Fakultetit të Filologjisë në Prizren ju fton për t’i dëgjuar tri ligjërata nga:

Prof. dr. Emil Lafe - Gjuha letrare shqipe si koine mbarëkombëtare.

Prof. dr. Rami Memushaj - Noam Çomski dhe revolucioni i tij në gjuhësi.

Prof. dr. Kujtim Kapllani - Vepra shkencore e Androkli Kostallarit.

Ligjëratat do të mbahen të martën, më 4.12.2018 prej orës 12:00.

Ligjëratat do të mbahen në amfiteatrin e Fakultetit Shkencave të Jetës.

 

Suksese!

 

Suksese!

Suksese!

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së