Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM

01 Mars 2019

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas, Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim në Evropë ka kënaqësinë të ju ftojë në prezantimin mbi temën

“Gratë e suksesshme: Frymëzim për rininë”

përcjellur nga diskutimi në formë paneli

E enjte, 7 mars 2019 me fillim në ora 10:00

Amfiteatri i Fakultetit të Edukimit, Universiteti “Ukshin Hoti”, Prizren

Qëllimi i kësaj ngjarje është prezantimi i rrëfimeve frymëzuese të grave të sukseshme si shembull për t’u ndjekur nga studentët e universitetit dhe për inkurajimin e tyre drejt kërkimit të mundësive profesionale dhe arritjes së potencialit të tyre.

Gratë e suksesshme do të ndajnë tregimet dhe përvojat e tyre në avokimin për të drejtat e grave në jetën e tyre profesionale dhe personale. Ngarja përfundon me koktej.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së