Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Takim informues ICT Awards

11 Mars 2019

OJQ THY në bashkëpunim me Albanian ICT Awards organizojnë takim informues për të gjithë të interesuarit që të njihen me këtë ngjarje mbarëkombëtare që vlerëson individët dhe të arriturat individuale në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit. Konkurs ky, ku objektivi kryesor i këtij evenimenti është identifikimi dhe shpërblimi i profesionistëve të shquar, udhëheqësve të suksesshëm, inovatorëve, profesionistëve dhe yjeve në ngritje të cilët me kontributin e tyre kanë lënë gjurmë në fushën e Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit.

Ky takim do të mbahet në Sallën 423 të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike, në Universitetin "Ukshin Hoti" në Prizren, më 14 Mars 2019, në ora 14:00.

Pikat të cilat do të zhvillohen në këtë prezentim janë:
- Prezantim i një video përmbledhje (5 min)
- Prezantim dhe përshkrimi i garës qe përfshin mënyrën e aplikimit, kategoritë, përshkrimin e kritereve (20–25 min)
- Pyetje përgjigje dhe diskutime (5-10 min)

Ne mirëpresim të gjithë të rinjtë që kanë interes në fushën ICT.
Për çfarëdo pyetje, mos hezitoni të na kontaktoni në: infongothy@gmail.com

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Universiteti i Vjenes

http://www.wu.ac.at/en/