Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim

29 Mars 2019

Mbajtja e testeve TOEIC L&R dhe TOEFL ITP që është planifikuar për 30.03.2019 në UPZ, për arsye objektive, shtyhet deri në një njoftim tjetër. Studentët që kanë bërë pagesen për këtë termin nuk kanë nevojë të paguajnë përsëri. Rektorati

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

Qasja - SMU (SEMS)

Qasja - SMU (SEMS)

SEMS