Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM TESTET TOEIC L&R dhe TOEFL ITP

05 Prill 2019

 

Universiteti “Ukshin Hoti” në marrëveshje me STA dhe MASHT, njofton të gjithë studentet që në datën 21 Prill 2019, ora 16:00 zhvillohet testi ndërkombëtar të gjuhës Angleze:

TOEIC L&R dhe TOEFL ITP

European Accreditation Board of Higher Education

Testet janë te miratuara nga MASHT për të gjithë ata ciklin Master dhe Doktoraturë dhe për ata që mbarojnë ciklin bachelor dhe duan të hyjnë në Master.

Aplikimi bëhet online në: https://sta-edu.com/registration/

Calendar Exams Kosovo https://sta-edu.com/exams-kosovo/

Testi është në formatin Paper Based (vetëm me alternativa) dhe zgjasin vetëm 2 orë. Rezultatet vijnë brenda 7 ditë pune dhe do të tërhiqen te Prorektori .

Për më tepër informacion, kontaktoni në:

E-mail: info@sta-edu.com web: https://sta-edu.com

Të gjithë ata që ende nuk janë regjistruar, lutëm që mos ta humbin këtë mundësi.

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas