Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Dita e martë, 09.04.2019, do të jetë ditë pushimi

08 Prill 2019 Bazuar në ligjin nr. 03/L-064 si dhe duke ju referuar kalendarit të festave zyrtare për vitin 2019, njoftoheni se për nder të Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës: Dita e martë: 09.04.2019 do të jetë ditë pushimi.
<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

Qasja - SMU (SEMS)

Qasja - SMU (SEMS)

SEMS