Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM

12 Prill 2019

Të hënën në orën 12:00 në Universitetin "Ukshin Hoti" në Prizren, Dr. Elle Tichy do të mbajë një takim informativ për Bursat e DAAD. Fteheni te merrni pjesë. Takimi mbahet në Amfiteatrin e Fakulltetit të Shkencave të Jetës dhe Mjedisit.

https://www.daad.de/deutschland/de/

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Universiteti i Vjenes

http://www.wu.ac.at/en/