Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim për organizimin e akademisë Politike Shkencor për veprimtarin Ukshin Hoti

15 Maj 2019

Nën patronatin e Kryeministrit të Republikës së Kosovës, z.Ramush Haradinaj dhe Komunës së Rahovecit, të enjten më datë 16 maj 2019, në ora 12:00, në 20 vjetorin e zhdukjes së veprimtarit të ç’ështjes kombëtare profesor Ukshin Hoti, do të mbahet akademi politike shkencore.

Akademia mbahet në Universitetin “Ukshin Hoti” në  Prizren.

Më poshtë gjeni agjendën e plotë:

11:45-  Homazhe te shtatorja e Ukshin Hotit në Universitet

12:00-  Hymnet

12:05-  Fjalimet e liderëve politik nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonia Veriore

Tryezë shkencore

12:40-  Hapja nga Kryetari i Komunës së Rahovecit, z.Smajl Latifi

 

12:45- Kumtesa nga prof.Dr.Martin Berishaj, Prof.Dr.Sabri Kiçmari, Bislim Elshani e kmtesa tjera.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së"

Njoftim

Njoftim Njoftohën studentët e Upz-së të Fakultetit të Shkencave Kompjuterik dhe të interesuarit të drejtimeve tjera se të hënën nga ora 10:00h në Amfiteatër, prof. Betim Cico do ta mbajë ligjeratën në temën: Tendencat dhe Zhvillimet në Shkencat Kompjuterike. Dekanati Fshk-së