Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim - Afati i Qershorit

30 Maj 2019

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit ‘’Ukshin Hoti’’ Prizren, paraqitja e provimeve për Afatin Qershorit bëhet nga data 01.06.2019 deri më 10.06.2019.

Afati është i hapur për të dy nivelet Master dhe baçelor në të gjitha njësit akademike

Mbajtja e provimeve bëhet nga data 11.06.2019 deri me datë 05.07.2019

Vendosja e notave në SMU bëhet më së largu deri me 20.07.2019


 

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit