Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM-Bajrami i Madh

31 Maj 2019 Bazuar në ligjin nr. 03/L-064 si dhe  kalendarin e festave zyrtare për vitin 2019, njoftoheni se me rastin e festës zyrtare - Të Fitër Bajramit nuk do të punohet më: 04.06.2019  ( E  martë )  - Bajrami i Madh
<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Universiteti i Vjenes

http://www.wu.ac.at/en/