Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim: Testet Toefl ITP® dhe Toeic® L&R

19 Qershor 2019

 

 

Universiteti “UKSHIN HOTI”, ne bashkepunim me S.T.A dhe MASHT, njofton te gjithe studentet qe ne daten21/07/2019, ora 16:00, zhvillohen testet nderkombetare te gjuhes angleze:

Toefl ITP® dhe Toeic® L&R

Keto teste zhvillohen ne cdo muaj ne Univesritetin “Ukshin Hoti”, ne godinen e Fakultetit Juridik

Testet jane te miratura ne MASHT per te gjithe ata qe do te aplikojne per studimet Master dhe Doktorature.

Aplikimmet behen vetem online ne: https://sta-edu.com/registration/

Testet jane ne formatin Paper Based (vetem me alternativa) dhe zgjasin vetem 2 ore.

Rezultatet vijne per 7 dite pune dhe mund t’i terhiqni te Blerta Hajra ne rektorat

Për më tepër kontaktoni në:

E-mailinfo@sta-edu.com Webhttps://sta-edu.com/

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

" Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas, Prizren, Rinor Nuhiu, Zyrtar për Komunikim, Aktiviteti i USAID Drejtësia Vlen. Në fund pati diskutim në mes të panelistëve dhe pjesëmarrësve mbi të gjeturat dhe rekomandimet e raportit: Hartëzimi i nevojave të Komuniteteve për Drejtësi. "

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtësi

Në kuadër të “Javës së të drejtave të njeriut” në Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren, të hënën është mbajtur Tryezë e rrumbullakët për prezantimin e Hartëzimit të Nevojave të Komunitetit për Drejtës. Panelist ishin: Prof. Dr. Kadri Kryeziu, Dekan në Fakultetin Juridik në UPZ, Fidan Çerkini zv.drejtor i programit, znj. Florda Mujollar, zyrtare ligjore në Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas