Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim - Afati i Shtatorit

22 Gusht 2019

Njoftohen të gjithë studentët e Universitetit ‘’Ukshin Hoti’’ Prizren, paraqitja e provimeve për Afatin Shtatorit bëhet nga data 26.08.2019 deri më 03.09.2019, në të dy nivelet Master dhe Baçelor.

 

Mbajtja e provimeve bëhet nga data 07.09.2019 deri më 30.09.2019.

 

Vendosja e notave në sistem  SMU  bëhet nga 07.09.2019 deri me  datë 08.10.2019

 

I lutem studentëve që para se të paraqesin provimet për semestrin e caktuar të klikojn përfundo te regjistrimi i lëndëve në semestrin e caktuar. Për më shumë klikoni këtu

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit