Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim për regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2019 / 2020

30 Shtator 2019

 

Regjistrimi i semestrit dimëror për vitin akademik 2019 / 2020

Niveli Master dhe Niveli Bachelor

Regjistrimi i semestrit dhe shkarkimi i fletëpagesave  do të bëhet nga data 01.10.2019 deri me datë 15.10.2019

 

Pagesa për semestër është 25€ për studentët e rregullt kurse për ata me korrespodencë 125€, e cila vlenë për studentët e vitit të II, III dhe IV (dytë, tretë dhe katërt) per nivelin Bachelor.

Pagesa për semestër është 150€, niveli Master.

Pagesa mund të mirret nga llogaria juaj elektronike http://smu.uni-prizren.com/ ndërsa për ata të cilët nuk kanë qasje elektronike pagesa shkarkohet nga ky link:

http://smu.uni-prizren.com/GjenerimiFletepageses

 

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

Qasja - SMU (SEMS)

Qasja - SMU (SEMS)

SEMS