Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Eja dhe vetëdijësohu për siguri në trafik!

25 Tetor 2019

 

Ndani 30 minuta kohë për të shënuar së bashku "Ditën Botërore pa viktima në trafikun rrugor"

Të nderuar studentë të Universitetit të Prizrenit “Ukshin Hoti”

Ju njoftojmë se Shoqata e Sigurimeve të Kosovës, në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukturës dhe Policinë e Kosovës, organizon prezantimin me temën “Dita Botërore pa viktima në trafikun rrugor” .

Në prezantim do të marin pjesë Shoqata e Sigurimeve te Kosovës – Drejtor Ekzekutiv Sami Mazreku, Policia e Kosovës – Nenkolonel Jeton Rexhepi, Ministria e Infastrukturës,- Udhëheqës i Departamentit per Siguri në komunikacion rrugor, Fejzullah Mustafa.

Prezantimi planifikohet të zgjate 30 minuta dhe do te mbahet në Amfiteatrin e Shkencave dhe Mjedisit.

Kur: 28 tetor 2019, ora:11:00h- 11:30h


Ku: Amfiteatri I Shkencave dhe Mjedisit


Adresa: Universiteti I Prizrenit Ukshin Hoti

Mos mungo.. eja dhe kontribo në diskutim.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

Qasja - SMU (SEMS)

Qasja - SMU (SEMS)

SEMS