Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Propozimi për angazhim të bashkëpunëtoreve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime në Fakultetin e Edukimit për vitin akademik 2019/2020

28 Tetor 2019

Propozimi për angazhim të bashkëpunëtoreve të jashtëm për ligjërata dhe ushtrime në Fakultetin e Edukimit për vitin akademik 2019/2020, sipas konkursit plotësues Nr. 01-419 të datës 16.10.2019.

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

Qasja - SMU (SEMS)

Qasja - SMU (SEMS)

SEMS