Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Ftesë për Konferencë: “Ndihmesa shkencore të Prof. dr. Abdullah Zymberit”

01 Nëntor 2019

Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë për pjesëmarrje në konferencën shkencore që organizon Fakulteti i Filologjisë për nder të jetës dhe veprës së Prof. dr. Abdullah Zymberit.

Temë bosht e konferencës është “Ndihmesa shkencore të Prof. dr. Abdullah Zymberit” dhe temë e dytë “Gjendja e studimit të shqipes sot” (me nëntema nga fusha e fonetikës, morfologjisë dhe sintaksës).

Punimet e Konferencës Shkencore do të zhvillohen më 08 nëntor 2019, në amfiteatrine Universitetit “Ukshin Hoti” në Prizren.

Jeni të mirëseardhur!

Këshilli Organizues i Konferencës

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Western Balkan Online Library Platform

https://lnss-projects.eu/bal/western-balkan-online-library-platform/