Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

FTESE: Përurohet libri “SHOQËRI E TË SHTYPURI SHKRONJA SHQIP 1879”

25 Nëntor 2019 FAKULTETI I FILOLOGJISË DEPARTAMENTI I GJUHËS DHE LETËRSISË SHQIPE Organizon përurimin e librit “SHOQËRI E TË SHTYPURI SHKRONJA SHQIP 1879” (Përmbledhje studimesh dhe artikujsh me rastin e 140-vjetorit të themelimit 1879 – 2019), Veprimtaria shkencore pёruruese do të mbahet më 27 nëntor 2019, në orën 11:00, në Amfitearin e FSHJM ne Universitetin “Ukshin Hoti” në Prizren. Jemi të nderuar që në përurim merr pjesë drejtori i fondacionit ALSAR, Z. Mehdi Gurra, botues. Me kumtesat e tyre do të na nderojnë: Prof. dr. Emil Lafe, Prof. dr. Enver Hysa, Prof. dr. Seit Mansaku, Prof. dr. Flamur Shala dhe Prof. dr. Fafredin Shabani. Këshilli organizues Me respekt,
<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Universiteti i Prizrenit"

Qasja - SMU (SEMS)

Qasja - SMU (SEMS)

SEMS