Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

FTESË: Tryezë e Rrumbullakët

06 Dhjetor 2019 Aktiviteti i USAID-it Drejtësia Vlen në bashkëpunim Fakultetin Juridk si dhe Agjencinë për Ndihmë Juridike Falas organizonë një Tryezë të Rrumbullakët për publikimin e raportit: Hartëzimi i Nevojave të Komunitetit për Drejtësi 2019, për të shënuar Javën e të Drejtave të Njeriut të hënën, më 9 dhjetor 2019 nga ora 10:00-12:00 në Universitetin "Ukshin Hoti" në Prizren (Salla e Senatit). Aktiviteti do të mbledhë përfaqësues të institucioneve të drejtësisë, përfaqësues të organizatave të shoqërisë civile, përfaqësues të USAID-it, Agjencisë për Ndihmë Juridike Falas dhe Universitetit "Ukshin Hoti" në Prizren, Fakulteti Juridik. Diskutimi do të jetë i hapur për pjesmarrës. Në attach gjeni të bashkëlidhur edhe agjenden. Me respekt,
Kadri Kryeziu << prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit