Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim

20 Dhjetor 2019

Njoftim

Bazuar në ligjin për festat zyrtare në Republikën e Kosovës nr. 03/L-064 dhe kalendarin e festave zyrtare për vitin 2019 dhe 2020, ju njoftojmë se në respektim të festave të fundvitit nuk do të punohet për: - Krishtlindjet Katolike:  më 25.12.2019, ditë e mërkurë: - Viti i ri: më 01 dhe 02.01.2020 ditë e mërkurë dhe e enjte - Krishtlindjet Ortodokse: më 07.01.2020 ditë e martë.
<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit