Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Bursa nga Qeveria e Brunei Derussalam

29 Janar 2020

Bursa nga Qeveria e Brunei Derussalam

Ministria e Punëve të Jashtme e Bruneit fton aplikime për skemën e bursave nga Qeveria e Brunei Derussalam (Government of Brunei Darussalam Scholarship) sipas skemës për bursa për vitin akademik 2020/2021. Qytetarët e Kosovës kanë të drejtë të aplikojnë. Në Brunei Darussalam, programi i bursës ju ofron aplikantëve mundësinë për të marrë diplomë, gradë universitare dhe diplomë master pasuniversitare në cilindo nga institucionet e mëposhtme të arsimit të lartë:

· Universiti Brunei Darussalam (UBD),

· Universiti Islam Sulltan Sharif Ali (UNISSA),

· Universiti Teknologi Brunei (UTB)

dhe · Politeknik Brunei (PB).

Viti akademik fillon në korrik / gusht 2020. Data e mbylljes për pranimin e formularëve të kompletuar të aplikimit, së bashku me kopjet e çertifikuara të certifikatave dhe dokumenteve përkatëse, është jo më vonë se 1600 orë (koha e Brunei) më 14 shkurt 2020.

Më shumë informata mund të gjeni në http://www.mfa.gov.bn/Pages/BDGS.aspx

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit