Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim për ligjerata online

18 Mars 2020

Njoftohen studentët dhe stafi akademik se për shkak të situatës së krijuar nga shfaqja e pandemisë COVID-19, Universiteti “Ukshin Hoti” në Prizren organizon ligjeratat dhe ushtrimet online.

Ligjeratat/ushtrimet online do të fillojnë të organizohen nga data 23.03.2020. Ligjeratat do të mbahen sipas orarit tashmë të publikuar në fillim të semestrit.

Informata më të detajuara rreth regjistrimit dhe pjesëmarrjes në ligjerata/ushtrime do të dërgohen në e-mail dhe SMU.

Menaxhmenti i Universitetit “Ukshin Hoti” Prizren

Prizren, 18.03.2020

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit