Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

Njoftim

30 Prill 2020

Bazuar në ligjin për festat zyrtare në Republikën e Kosovës nr. 03/L-064 dhe kalendarin e festave zyrtare për vitin 2020, ju njoftojmë se ditët në vijim ditë pushimi do të jenë:1. E premte, 01.05.2020 - Dita Ndërkombëtare e Punës;2. E hënë, 11.05.2020 - Dita e Evropës.
Rektorati

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

"Një histori e shkurtër rreth Prizrenit"

Qyteti  i Universitetit të Prizrenit

Qyteti i Universitetit të Prizrenit