Lajme

Universiteti "UKSHIN HOTI" Prizren

Adresa: Rruga e Shkronjave, nr. 1 20000 Prizren, Republika e Kosovës

Tel: 029 232-140
Email: rektorati@uni-prizren.com (Rektorati)

NJOFTIM

18 Qershor 2020

Në bazë të vendimit të Qeverisë së Republikës së Kosovës si masë për parandalimin e përhapjes së Covid-19, obligohen të gjithë punonjësit e Universitetit dhe studentët që gjatë qëndrimit në Kampus, të mbajnë maska dhe distancën, bazuar në udhëzimet e Institutit Kombëtar të Shëndetit Publik. Ata që nuk respektojnë rregullat nuk do të lejohen të hyjnë në Kampus nga shërbimi i sigurimit fizik në objekte.

Rektorati

Manuali për mbrojtje nga përhapja e virusit COVID-19

https://msh.rks-gov.net/manuali-per-mbrojtje-nga-perhapja-…/

<< prapa

Universiteti

UPZ është Universiteti i dytë publik në Kosovë. Në vitin 2010 numri i studentëve ishte afër 1700, ndërsa tani, në vitin 2018, numri i studentëve...

Lexo më shumë

Rekomandimet

""

Western Balkan Online Library Platform

https://lnss-projects.eu/bal/western-balkan-online-library-platform/